bw-logo

Kookworkshops met het beste uit de wereldkeuken

PartyZ houdt niet van vaste patronen, maar maakt voor uw groep een uniek programma. Uitgangspunt is; iedereen doet waar hij of zij zin in heeft. Alleen tafelen, actief meekoken, verfijnde kooktechnieken leren? Zo ontdekt iedere gast op zijn of haar niveau hoe heerlijk eten kan zijn. Samen ontdekken we de waarde van het genieten en proeven de heerlijkste smaken uit de wereldkeuken. Wij zorgen voor een gastronomisch programma dat zelfs de meest ervaren levensgenieters verrast.

PartyZ laat u samen met vrienden, familie of collega's genieten van de (h)eerlijkste gerechten!


"Ik wil u heel erg bedanken voor het heerlijke eten wat u heeft verzorgd voor ons feest. Iedereen heeft er ontzettend van genoten, dus hierbij mijn grote complimenten voor u. Ontzettend fijn dat het allemaal zo kort dag nog kon worden geregeld."

Met vriendelijke groet, Sharona Blom

Big Green Egg kookworkshop

Big Green Egg Kookworkshop

PartyZ leert u hoe en op welke manier u op de Big Green Egg de heerlijkste gerechten klaarmaakt.

Jan Dirk Zonnenberg vertelt u alles over het gebruik van de Big Green Egg. Welke houtskool geschikt is, maar ook welk rookhout het beste past bij de verschillende gerechten. Verder komen de echte technieken zoals grillen, roken en slowcooking aan bod.

Na deze kennis gaat u samen aan de slag met het bereiden van de verschillende gerechten. De gerechten worden voorzien van passende wijnen voor de optimale beleving.

Na de workshop worden de recepten van de gerechten u toegestuurd. Hiermee verrast u familie en of vrienden.

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530

"Ik heb enorm genoten, heel iets anders dan de kookworkshops die we tot nu toe hebben gedaan. Bedankt voor de heerlijke avond."

Tanja van Dolder, C1000 actiecommunicatie.

Kookworkshop 'eten uit de natuur'

Kookworkshop eten uit de natuur

In deze kookworkshop gaat u samen o.l.v. Edwin Florès ("Mister Natuur") en Jan Dirk Zonnenberg van PartyZ op zoek o.a. naar eetbare planten en paddenstoelen.

Denk bijvoorbeeld aan eetbare voorjaarsbloemen, wilde sla en kruidensoorten en meer lekkers. Met wat u geplukt en of gevonden heeft, gaat u aan de slag en bereidt u de heerlijkste gerechten.

U staat versteld van de smaken die moeder natuur ons biedt. Echt een aanrader als u met familie, vrienden maar ook collega's echt iets anders wilt.

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530

Inhoud gastronomische kookworkshops

Uw gasten worden in groepen verdeeld en deze gaan om de beurt onder begeleiding een gerecht maken en serveren aan de rest van de gasten waarna ze zich vervolgens de rest van de avond kunnen laten verwennen door de andere gasten.

De kookworkshops duren 4,5 uur en kosten vanaf EUR 100 per persoon.

Kookworkshop 'Van Rome tot Tokyo'

Kookworkshops van Rome tot Tokyo

PartyZ combineert deze twee keukens in een zeer inspirerende workshop. Wij nemen u mee op een culinaire reis ‘van Rome tot Tokio’.

De avond begint met het maken van sushi met de lekkerste verse vis. Daarna gaan we naar Rome om bereidingen van wild te gaan maken. Natuurlijk komt de pasta ook aan bod. We bereiden heerlijke verse pesto voor door de pasta of voor op een broodje.

Aan het einde van de avond maken we natuurlijk nog een lekker nagerecht. Een onvergetelijke culinaire beleving!

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530

Ontzettend bedankt voor de geweldige avond die wij bij jullie hebben gehad! Het was echt een avond die we allemaal niet snel meer zullen vergeten! Heel erg bedankt en succes met jullie mooie, uit de hand gelopen, hobby ;)

Groet,
Tessa Werkman - Mulder

Kookworkshop 'Koken en roken'

Kookworkshop koken en roken

Een sigarenroker is geen onruststoker. Dat wordt bewezen tijdens onze bijzondere Koken & Roken avonden. Heerlijke bijeenkomsten waar u met zijn allen kunt koken en genieten van een goede Havanna.

Buiten roken we een hele zalm,gemarineerd met suiker en zeezout, heerlijk sappig! Daarna wordt de zalm gepresenteerd op bagels met roomkaas en verse tuinkruiden.

Bij de verschillende gangen horen ook verschillende sigaren die worden geproefd. Na afloop kunt u genieten van een longfiller sigaar met een goed glas binnen handbereik. Beginnen uw zintuigen te prikkelen?

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530

Bangkokkerellen | Thaise kookworkshop

Bangkokkerellen | Thaise kookworkshop

Een kookworkshop met Thaise gerechten, dat noemen wij Bangkokkerellen. In deze kookworkshop werken we uiteraard met veel verse Thaise kruiden en ingrediënten.

Er is keuze uit diverse menu's met allemaal authentieke Thaise gerechten. Denk aan de diverse heerlijke curry's en de bekende Pad Thai, maar ook kleinere hapjes zoals gefrituurde eieren of gevulde betelbladeren.

Alle kennis die PartyZ bezit over de Thaise keuken komt uit Thailand zelf. Jan-Dirk heeft op zijn vele reizen door Thailand in veel keukens gekeken en kooklessen gevolgd, hij heeft een enorme passie voor deze keuken.

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530

Kookworkshops op maat

Kookworkshops op maat

Uw eigen kookworshop samenstellen? Dan bent u bij PartyZ aan het juiste adres.

Samen met de chef bepaalt u de inhoud van de kookworkshop en de gerechten die door u en uw vrienden, familie en of gasten bereid kunnen worden.

Een workshop bij PartyZ staat gegarandeerd voor een leuke en leerzame avond.

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530

Toscaanse kookworkshop

Toscaanse kookworkshop

Onze Toscaanse kookworkshop is bijzonder populair en valt bij iedereen letterlijk in de smaak. Verrassend genoeg gaan we tijdens deze workshop onder andere aan de slag met wild van onze prachtige Veluwe. We maken een heerlijke Italiaanse stoofpot.

Dit betekent eenvoudige recepten met superieure ingrediënten!

Aan het begin van deze workshop gaan we heerlijke Toscaanse pesto maken.

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530

Meer dan Suhsi

Meer dan Suhsi

Voor de liefhebbers van de Japanse keuken heeft PartyZ een spectaculaire sushi workshop. Zelfs de meest ervaren sushi-eter zal verrast worden door deze perfecte sushi.

We maken diverse sushi van zalm en/of tonijn of zelfs softshell crab.

Met een grote groep kunnen we zelfs een hele tonijn uitsnijden onder het oog van uw gasten. Culinair entertainment waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten!

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530

"Zaterdag 5 oktober een geweldig personeelsuitje gehad met dank aan Jan Dirk Zonneberg van PartyZ. 's Middags buggyrijden in de prachtige omgeving van Voorthuizen. Daarna een champagneproeverij met unieke toelichting. Tenslotte o.l.v. Jan Dirk een overheerlijk diner bereid, gebruikmakend van de Big Green Eggs. Ook namens mijn collega's: Het was een fantastische ervaring!"

Hanna van Vulpen Techniteam Veenendaal.

Kookworkshop & Buggy en Quad rijden

Kookworkshop & Buggy en Quad rijden

Het lekkerst eet je wanneer je heerlijk uitgewaaid bent in onze prachtige bossen! We rijden met vlotte buggy's over de leukste paden en wegen in de omgeving van Voorthuizen.

Je hebt de keuze om 1,5 uur buggy te rijden of om 1 uur buggy te rijden en 1 uur met de quad over een spannend parcours om jezelf helemaal uit te leven.

We sluiten de dag af met een heerlijke kookworkshop naar keuze.

Neem contact met ons op. Bel +316 14617530