beleef onze unieke

Catering

Live catering voor jouw klantevent, bedrijfsopening of bedrijfsfeest, jullie bruiloft of feestje bij jouw thuis; zomaar wat voorbeelden van memorabele momenten die je opgemerkt wilt passeren. Sterker nog, je wilt ze zo ervaren dat er een nieuwe herinnering ontstaat.

Wij omlijsten deze mijlpalen met gastronomie van niveau. Met onze mobiele keukens en Big Green Egg barbecues verzorgen we op iedere denkbare locatie live catering. Kleine, grote en heel grote groepen mogen rekenen op maatwerk culinaire arrangementen.

Een feestelijk welkom met een glas Grand Cru champagne of openen we de flessen champagne met een sabel voor meer spektakel? Misschien vindt jij het als gastheer/gastvrouw wel leuk om het zelf eens te proberen. Jan Dirk wil je dat met alle plezier leren zodat jij de show maakt op jouw feest!

Voor grote(re) groepen kunnen we iets bijzonders meebrengen; denk aan een spectaculaire vis zoals een zwaardvis of tonijn die we in zijn geheel meebrengen en ter plekke uitsnijden onder het oog van jouw gasten en er vervolgens een mooi gerecht mee te maken.

Wij zorgen voor een gastronomisch programma dat zelfs de meest ervaren levensgenieters verrast. Probeer het maar eens en ontdek dat samen beleven zóveel nieuwe energie geeft!

Een culinaire beleving waar door jouw gasten nog lang over nagepraat wordt!