ervaar onze

Kookworkshops

Alleen tafelen, actief meekoken, verfijnde kooktechnieken leren? Mijn uitgangspunt is dat elke gast een heerlijke en ontspannen avond heeft. Samen culinair genieten in een ongedwongen sfeer. Zo ontdekt iedere gast op zijn of haar niveau hoe heerlijk eten kan zijn. Samen ontdekken we de waarde van het genieten en proeven de heerlijkste smaken uit de wereldkeuken. Wij zorgen voor een gastronomisch programma dat zelfs de meest ervaren levensgenieters verrast.

Jij en jouw gasten worden ontvangen met een prachtig glas Grand Cru Champagne mét een eerste proeverij van bijvoorbeeld mijn zelfgemaakte charcuterie of een mini proeverij van blauwvin tonijn. Een smakelijk begin van een mooie avond!

De gasten worden daarna in groepen verdeeld en elk groepje maakt onder begeleiding tijdens deze avond één gerecht voor alle gasten. We genieten met elkaar van een diner met meestal 5 gangen bereid met de mooiste seizoensproducten zoals door mij zelf geplukte paddenstoelen, eetbare bloemen en kruiden uit eigen tuin, de meest verse vis die vaak in zijn geheel gegaard wordt, Veluws wild rechtstreeks van onze jagers of de beste kwaliteit vrouwelijk rundvlees. En ondanks mijn slagers achtergrond, hou ik ook heel erg van groenten in diverse bereidingen. Bij elk gerecht serveren we een mooie bijpassende wijn.

Bijna aan het einde van deze avond, serveren we nog een kaasplateau met bijzondere kazen, vijgen, druiven én een mooie selectie port om uit te kiezen. We sluiten af met koffie of thee waar nog een heel bijzondere, speciaal voor ons gemaakte, bonbon bij geserveerd wordt.

De kookworkshops duren 5 uur en kunnen geboekt worden voor groepen vanaf 25 personen. Tarief EUR 200 per persoon.

Bel of mail ons met jouw wensen dan maken we met veel plezier een voorstel met onze mogelijkheden.