ontdek

Big Green Egg

De masterclass is geschikt voor iedereen die overweegt om een Big Green Egg te kopen en de mogelijkheden eerst wil ontdekken of wanneer je al een Big Green Egg hebt, maar graag alle basisprincipes en technieken laat uitleggen en eigen maakt. Hands-on aan de slag en super enthousiast en gemotiveerd weer naar huis, mét recepten!

Maar wanneer je die basistechnieken al kent en al langer werkt met de Big Green Egg, meer mogelijkheden wilt ontdekken en echt de skills van een master wilt leren, ben je eveneens welkom. We splitsen de groep gasten en spelen in op jouw Egg-niveau zodat we jou op je eigen niveau meer kunnen leren of uitdagen. Laat je inspireren en stel al je vragen tijdens de masterclass aan Jan Dirk Zonnenberg.

Ontvang een passend advies bij aanschaf van jouw Big Green Egg van een specialist met jarenlange ervaring.  Met een eerlijk advies afgestemd op jouw situatie koop je een Big Green Egg die bij jou past met alleen de extra accessoires die jij echt nodig hebt en gaat gebruiken.

Op onderstaande datums kun je aanmelden voor een masterclass met de Big Green Egg.