proeven en presenteren

Gastronomisch Zakenavontuur

Ontdek hoe wij uw zakelijk event invullen met culinaire hoogstandjes, interactieve netwerkmogelijkheden, en een ontspannen sfeer op unieke locaties. Maak uw klantevent onvergetelijk bij ons!

vergaderen, presenteren, netwerken en dineren

Zakelijke events

Onze opdrachtgevers kiezen ervoor hun klantevent of zakelijk event bij ons te organiseren vanwege de ongedwongen sfeer in een sfeervolle accommodatie en een middag of avond vol beleving met hoge kwaliteit gerechten. Deze ontspannen omgeving maakt het gemakkelijk om contact te leggen. Door het interactieve karakter tijdens het event kun je eenvoudig met meerdere gasten connecten, wat leidt tot de mooiste gesprekken. Wij horen vaak van onze opdrachtgevers dat het een uitstekend idee is om klanten met elkaar te laten netwerken; daar ontstaan prachtige samenwerkingen!

Uiteraard is er volop gelegenheid om jouw bedrijf of product te presenteren. Dit kan op meerdere manieren. Wij denken graag mee en delen onze ervaringen met klantevents die we voor andere opdrachtgevers mochten organiseren. Zo komen we samen tot een goede invulling, passend bij het karakter en doel van jouw zakelijk event.

Alle benodigde faciliteiten zijn uiteraard aanwezig zoals een goede beamer met scherm, hoogwaardige koffie (specialiteiten) en thee, altijd iets huisgemaakt lekkers uit de oven, voldoende parkeergelegenheid, paraplu’s, goede WIFI-verbinding en volop telefoonladers.

We horen regelmatig terug van opdrachtgevers dat het moeilijk kan zijn om klanten bereid te vinden deel te nemen aan een klantevent. Om relaties extra te motiveren om erbij te zijn, hebben we al diverse keren bijzondere uitnodigingen bedacht. Hier zijn enkele ideeën:

  • Voeg in de uitnodiging onze bedrijfsfilm toe om je gasten te prikkelen. Door de film zien ze dat het iets unieks is; een event dat ze niet willen missen.
  • Wat nóg beter werkt: stuur na of bij de digitale uitnodiging een brievenbuspakketje met ons boek ‘Proefverlof’; het reisdagboek van een meestergenieter. De foto’s en verhalen versterken het gevoel van zin krijgen in zo’n avond en creëren een fear of missing out-gevoel. Dit laat ook zien dat het om een bijzonder en exclusief event gaat waarvoor ze zijn uitgenodigd.

“Weer een mooie avond (3e keer inmiddels al) met Jan Dirk gehad. We hebben in het kader van een teambuilding event een kookworkshop georganiseerd bij Party Z. De hele avond was weer bijzonder goed geregeld. De locatie is een schitterend gelegen boerderij, Jan Dirk weet een (grote) groep goed bezig te houden, hij heeft verstand van eten maken, werkt met heel goede ingrediënten en is een goede animator. Het leuke van het concept is dat het allemaal in een heel ongedwongen setting plaatsvindt. Deelnemers konden als special hun eigen T-bone steak zagen, deze neem je na afloop mee met een bereidingsinstructie. Dus na de workshop kan je thuis nog een keer het geleerde in de praktijk brengen. Een aanrader voor als je met je team iets bijzonders wilt doen.”

Marcel Kok

Lighthouse software

“Wat hebben wij afgelopen donderdag genoten van een geweldig relatie event bij Jan Dirk. Vooraf hadden we prettige afstemming over de invulling en tijdens de avond hebben we genoten van de geweldige locatie, de leuke verhalen, de energie, het verrukkelijke eten, de wijnen, het enthousiasme van Jan Dirk én de sigaar toe. De avond oversteeg onze verwachtingen. De titel Meestergenieter is Jan Dirk op zijn lijf geschreven! Veel dank voor alle goede zorgen.”

Lizette de Pagter

Newomij

“Ik organiseerde voor ons team een tweedaags off-site bij Jan Dirk. Wat een feestje! Excellente vergaderruimte die je -ver weg van kantoor- zeer goed de gelegenheid biedt om gefocust tot resultaat te komen terwijl Jan Dirk en zijn team gedurende de dagen voor je natje en droogje zorgen, op zeldzaam hoog culinair niveau. Hij neemt trouwens sowieso alles voor je uit handen: de gehele tweedaagse, inclusief overnachten en buitenactiviteiten werd door Jan Dirk verzorgd. In een zeer gemakkelijke en persoonlijke stijl. De locatie is een genot voor het oog en de maag. Wij hebben heerlijk samen gerechten gemaakt onder Jan Dirks soepele regie waarbij ‘puur, eerlijk & heerlijk eten’ het uitgangspunt was. Je raadt het al; ook onze volgende off site plannen we weer bij Jan Dirk.”

Reinoud Boersma

Friends building boats

Zakelijk event met diner
Zakelijk event feest
Klantevent op unieke locatie