bw-logo

Voor elke kookworkshop of live catering biedt PartyZ een passende locatie

U zoekt een bijzondere locatie voor uw bruiloft, evenement of feest? PartyZ heeft 'm al gevonden. Op deze pagina presenteren we u diverse mogelijkheden, van historisch erfgoed zoals een stoomgemaal of koetshuis tot authentieke schaapskooi of excellente lounge. Kiest u de locatie, dan zorgen wij voor een gastronomische catering of kookworkshop.

Bij of in uw bedrijfsruimte

Bij uw bedrijf
 

Heeft u een belangrijke presentatie op de zaak of wilt u een bedrijfsfeest organiseren? PartyZ komt de boel graag opfleuren met een heerlijke catering of een leuke kookworkshop! Wij verzorgen u en uw collega's tot in de puntjes zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.
Stoomgemaal Hertog Reijnout Nijkerk

Stoomgemaal Hertog Reijnout
Nijkerk

Stoomgemaal Hertog Reijnout is een idyllisch 19e eeuwse locatie. Het dienst uit van een van de prachtige locaties van PartyZ. Ook kookworkshops en diners zijn hier heel goed mogelijk. In totaal kunt u hier 80 gasten ontvangen.
Sotto Lounge Ermelo

Sotto Lounge
Ermelo

Zoekt u een kookworkshop in een luxe en moderne setting? PartyZ biedt deze prachtige locatie in Ermelo aan. Dit is een zeer luxe locatie. U kunt genieten van een walking diner of kookworkshop in een moderne ambiance met rondom wijnkluizen waar de duurste wijnen bewaard worden.
Koetshuis De Heiligen Berg Leusden

Koetshuis De Heiligen Berg
Leusden

Deze sfeervolle locatie is geschikt voor bruiloften en kookworkshops maar ook de introductie van uw nieuwe assortiment. Boven is een zaal waar plechtigheden of conferenties kunnen worden gehouden. Zo'n 80 personen kunt u hier verwelkomen.
Boerderij het Molentje Garderen

Boerderij het Molentje
Garderen

Boerderij het Molentje is een volledig gerestaureerd, monumentale boerenschuur. Hier kunnen wij voor u tot wel 80 personen een culinaire kookworkshop of catering verzorgen.
Bij u thuis

Bij u thuis

Uiteraard kunnen we bij u thuis ook een prachtig feest organiseren. Dan nemen we onze buitenkeuken mee en verrassen we u en uw gasten met spectaculaire gerechten.